• Grupa PINO
  • Prv.pl
  • Patrz.pl
  • Jpg.pl
  • Blogi.pl
  • Slajdzik.pl
  • Tujest.pl
  • Moblo.pl
  • Jak.pl
  • Logowanie
  • Rejestracja

przepisy

Strony

  • Strona główna
  • Księga gości

Francuskie ślimaki

Składniki:

1 opakowanie ciasta francuskiego
1 opakowanie żółtego sera (plastry)
1 opakowanie szynki konserwowej 

Przygotowanie:

1. Na ciasto kładziemy ser i szynke. całość zwijamy w rulon.

2. Zwinięte ciasto kroimy na paski grubości ok. 1 cm.

3. pokrojone ciasto układamy na blaszce i wstawiamy do piekarnika. Pieczemy 15 minut w temp. 180 stopni.

Znalezione obrazy dla zapytania ślimaki z ciasta francuskiego z serem

09 grudnia 2018   Dodaj komentarz
Do tej pory nie pojawił się jeszcze żaden komentarz. Ale Ty możesz to zmienić ;)

Dodaj komentarz

Zlewka_6969 | Blogi